zondag 16 september 2012

Poging nummer twee, van start!

                                                          Dosering voor 1 dag!

Een week na mijn laatste pil zet mijn menstruatie vandaag dan uiteindelijk toch door, precies op de dag dat ik naar het ziekenhuis moet voor een echo.
Balen! Met lood in mijn schoenen ga ik richting het ziekenhuis.
Mijn menstruaties zijn de eerste drie dagen heel heftig en ik vind het dan altijd vreselijk genant als er dan een echo moet plaatsvinden.
Gelukkig heb ik de aardige fertiliteitsarts, en de stemming zit er meteen goed in want nadat ik mijn bloed heb laten prikken willen we tegelijk de deur open doen en schrikt ze zich een hoedje waar we allebei vreselijk om moeten lachen.
Ik leg haar uit dat ik nu net vandaag ongesteld ben geworden en dat ik het vervelend vind, ze zegt dat als ze het zelf zou zijn ze het ook vervelend zou vinden maar dat ze ook wel behoorlijk wat gewend is.
Op de echo is idd te zien dat mijn eierstokken inactief zijn ( dat hoort op dit moment zo) ik mag vandaag starten met de Menopur.
Ze is heel lief en zegt dat ze echt hoopt dat dit gaat werken, dat Menopur wel hét paardenmiddel is en dat ik ook nog de hoogste dosering krijg.

Ik krijg nog een uitleg van de verpleegkundige hoe ik van de 6 flesjes poeder en twee flesjes oplosmiddel 1 injectie kan maken zodat ik mezelf niet 6 keer hoef te prikken!
Daarna ga ik weer richting huis, poging twee is nu echt van start gegaan.4 opmerkingen:

 1. Nou meid, het is je gegund dat dit een vruchtbare poging gaat worden! Succes met prikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes! Ik ben gisteren begonnen met menopur (tweede icsi - eerste was met puregon)...loop dus een paar daagjes achter op jou. Kwam toevallig op je blogje terecht en wilde je ook heel veel succes wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes deze poging. Ik hoop op een paar mooie follikels over een week of 2!
  Ik heb je mail ontvangen en zal je binnenkort terugmailen. Krijg weer wat ruimte in mijn hoofd voor dit soort dingen.
  Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen